suoraa mutkaa

Runoilija etnomn

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.6.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

jossain pän on maailma jossa sinä et koskaan kuole
jossa minä en kuole enkä ole idiootti
ainakin se on omassa sydämessäni
sinulta ja muilta piilossa
sillä toiveeni on salattuna ja järjetön
eikä se ole järkevä
eikä siinä ole järkeä
se on jäjettömän tyhmä
sillä sinulla ei tule olemaan sitä päivää
että minä olisin sinusta kaunis
ja sinulla ei tule olemaan sitä päivää
että minä olisin sinulle hyvä
ja minulla ei tule sitä päivää olemaan
eikä mitään päivää tule minulla olemaan
sillä sinä olet minulle hyvä
ja sinä olet ainut jolle rakkauteni näytin
ottaaksesi sen pois

tänne asti piti minun tulla
tervehtymään
ja löytämään sydämeni.
löytämään sinut sydämestäni.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot