Nimetön

Runoilija Grimnir

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 30.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oman tieni kulkija
 

Olen vaeltanut pitkään.
Keitaalta keitaalle.
On vihdoin jano saavuttanut kuihtumattoman.
Tiimalasin pohja kuolemattoman.
Minun sieluni repeytyi kun näin katseesi.
Kun näin peilissä sinut ja itseni.
Se hetki, kun gigolo ymmärsi jotakin.
Kun pysähdyin.
Välähdyksessä näin sinun hymyilevän.
Ja ajattelin: ”Miksi ei välähdys kestäisi hieman pidempään?”

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot