Luulen

Runoilija Keskuslämmitys

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskeistä on lämmitys. Kirjoittamisen pyrkimys olla salaperäisen ovela, kannattaa lukea rivien välitkin. Ehkä. Tai sitten ei. Tiedä häntä.
 

Tässä istun
tuijotellen ikkunasta
katsellen tiukasti puuta
joka kasvaa.
Paitsi ei nyt,
koska on talvi.

Tässä istun
tuijottaen tietä,
jota pitkin harpot luokseni.
Paitsi nyt,
koska on talvi.

Luulen.

Selite: 
Ei kai kukaan harpo, jos on pakkanen :?
Kategoria: 
 

Kommentit

Luettuani tämän heitän umpitakin niskaan,
nyt on kiire! Sininen ja hieno.

Tästä tuli mieleeni Lassi Nummen eräs jouluruno.

 

Käyttäjän kaikki runot