Invisible

Runoilija Spring

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Raskaan päivän
väsynyt matkalainen.
Jaksaisi ei enää,
haluaisi levähtää,
hiukan lastia keventää.
Mutta silti
eteenpäin on vain mentävä
seurattava perässä
epätoivon hetkessä.

Kukaan ei huomaa
näkymätöntä ihmismeressä.
Kukaan ei huomaa
näkymätöntä matkaseurueessa.

Vajoaa istumaan
huutaa huonoa oloaan.
Herätettyään huolen
auttava käsi
nostaa toivon puolen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno toivoa antava runo.

hyvä runo, pidin :)

 

Käyttäjän kaikki runot