Rukous

Runoilija Spring

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Synkkä mytty sisälläin
sydäntä kaivertaen
kyynelehtien
pimeyteen vajoten
paha olo raastaa sisintäin.
Tarvitsen Sinua Herrani.
Tahdon luovuttaa
kaiken Sinulle antaa
käsiisi ojentaa.
Yksin en selviä
yksin eivät jalat kanna
yksin en jaksa
yksin en tähän enää kykene
yksin Sinua tarvitsen Jeesus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Onneksi apu ja auttajat löytyy...

 

Käyttäjän kaikki runot