rakkauden arvet

Runoilija kkepa

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 13.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

.
 

En koskaan aikonut luopua sinusta,
mutta sinä teit sen.
Sinä lähdit luotani, otit uudet ydtävät ja unohdit minut.
En nyt ehkä voi ajatella sinusta hyvää,
mutta varmasti sitten kun haavani ovat jo arpia
pystyn kiittämään sinua yhteisistä vuosista.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot