Black sun is rising

Runoilija Sirbbi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2010
Viimeksi paikalla: 16.7.2021 23:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä saa luvan olla viimeinen taisto.
Kun lennän ilman siipiä ja valvon.

En saa unta tähtien pitämän melun takia.
Maapallon kiertorata muuttui eilen kulmikkaaksi.

Ja jokaiseen kulmaan oman maailmani aurinko,
laskee aina hieman toiveikkaammin

seuraavaa päivää varten.

Milloin sinä ymmärrät, että aurinko laskee länteen?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot