Haavoittuva

Runoilija Sirbbi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2010
Viimeksi paikalla: 16.7.2021 23:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Huomaatko kuinka paljon minua pystyt satuttamaan?

Repeilen, minussa olevat arvet saavat taas syyn avautua.

Hukuttaa sydämeni vereen kellumaan ilman kellukkeita.

Viimeisillä hengenvedoilla kysynkin sinulta

mahdunko enää elämääsi

vai onko seinä jo tullut liian lähelle?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot