Kuka voisi kellot seisauttaa?

Runoilija Sirbbi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.5.2010
Viimeksi paikalla: 16.7.2021 23:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vahvat käsivartesi nappasivat minut takaapäin.
Lähdin lentoon.

Huulesi ujuttautuivat kaulakuoppaani varmoina ja lempeinä.
Elin taas.

Karhea äänesi värisytti korvanlehteäni.
"Rakastan sinua, todella paljon"
Minä sulin.

Elämä on tässä ja nyt.
Pysäyttäkää aika.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot