Elämäni kirja

Runoilija Alkumetsä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sileä ja tahtraton paperi,
oli kirjani ensimmäinen sivu.
Mitä pidemmälle sivuja selasin,
Sitä ryppyisemmiksi ja vanhemmiksi
ne muuttuivat.

Muste ensimmäisen sivun pinnalla,
oli kultainen kauniine koukeroineen.
Ja viimeinen sivu oli haalea,
yksinkertaisesta tekstistä sai juuri
jotain selvää.

Ensimmäinen sivu oli lähes tyhjä,
pari sanaa löytyi harvoin rivein.
Vaan pidemmälle mennessä reunoilla,
oli tekstiä, joka ei muuten olisi
mahtunut mukaan.

Ensimmäiset sivut oli ihmetystä,
käsiala oli jonkun toisen omaa.
Viimeisillä sivuilla oli muistoja,
oli rakkautta, iloa, surua

ja ne sivut oli kirjoitettu
vapisevin käsin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot