Nimetön

Runoilija Alkumetsä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuntuu, että silloin tällöin
sitä herää painajaisesta
vain paljon pahempaan
painajaiseen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

elämä on välillä itsessään painajaisuus
mutta onneksi on välillä niitä siedettävimpiäkin päiviä

filosofista
ojasta allikkoon sanonta toisin sanoin
ahdistunut tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot