Kuinka kannat itseäsi

Runoilija Birthofdestiny

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.5.2010
Viimeksi paikalla: 11.11.2021 13:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.11.1993

 

Jokasella on heikot hetket

eiks joo,

eikö asia selvä näin oo?

Sillon jokanen;

paitsi siis usea,

luvan saa hetken potea.

Mikä tekee musta erilaisen,

miksi mun olo on teille niin noloo?

Katseet kerään kaduilta,

eikö hei teitä oikeesti hävetä?

Käsissä kannan murheita

ai että se teki julkeeta;

multa kysyttiin oonks joku emo,

oikeesti reisistä vaan loppu tila.

Väsynyt oon joo,

kannan silti itseeni,

en tartte teiltä mitään

ainoostaan ymmärrystä jooko?

Mä en oo terve,

isä yritä nyt edes

se pieni seikka tajuta.

Mä en oo lähdös,

kyl mä viel kannan itteeni ylpeen,

teil on viina, mulla suklaa,
teil on kännit, mulla terä ihossa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot