Tunnelmia turvesuolla

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
956
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 25.5.2024 21:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 

Minen ala vitsailemmaan
pilan päite puhelemmaan
toen eissä torveilemmaan
turhuuksia turajammaan

Vaka vana veen varassa
ahdingossa ankarassa
pussihousun puntit kastuin
marjamättähillä astuin

Pilke silmän pillittävän
killittävän kollottavan
hiipui hiljaa hiilen lailla
muljahdellen mieltä vailla

Kunnes tokenin ma tuosta
kankahalle mielin juosta
poies ponnistau'uin suosta
muran turskiessa puosta

Tuonpa näki Innas Martti
vieri vissiin vajaa vartti
tapahtuman kun piirusti
kaikki kävi niin kiirusti

Näin on tosi aikalaisen
perinjuurin suomalaisen
geenipankki silmäkkeessä
revalvaatio on eessä...

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

No, mutta kertakaikkisen riemastuttavaa! Sai kyllä vedet silmiin naurun lomassa. Hyvä!

hörähti naurut tossa kohdassa "geenipankki silmäkkeessä" :D

Moderni kalavale. ^^

Voihan vinheiden vanhat perät! Ratkiriemukasta rämpimistä, enkä suinkaan tarkoita, että runosi rämpii, vaan "tosimies" ;-) Marttihan varmaan maksaa sulle tekijäisiä...? ja kaipa tuo niin kuuluisa suojuoksu ja -pallokin ovat sinun kehittämiäsi! Erinomaisen hienoa järjenjuoksua *virn*

Ettäkö ihan oikeesti suojuoksullas naivistimaalarille aiheen annoit. Ja ilmanko musiikkia vai riittikö turskut inspiraatioksi.

Vetää kyllä vertoja Resulle. Kilpalaulanta.

Sanoma menee perille, kun on huumoria höysteeksi.

Sivut