valittavaa

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
722
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 19.4.2024 13:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 

 

 

Jos kesällä armaasi kohtaisit
Hän tarjoisi varmaan soft icet

Suklaata, mansikkaa, vanilijaa
maun mieleisen ain valita saa

Vaan suukonko, vai tohvelit
saa sankar' mi tarjoo vohvelit...

Otahan siis vaari
kellä on jäätelöbaari


 





 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=8Jbv24wEyN0
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno on runosi
Tosiaankin, ice ice baby! On varmasti kova sana <3
makeata kylmää nuollen, elämässä silmin kuollein
maistuvainen haipuvainen on aina valoontaipuvainen
 
"Muistan jäätelokesää..."

Mansikkaa, kiitos! :) 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot