kaiken parallaksi kaikkeudessa

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
1058
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 12.5.2024 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 


Filosofin formaatilla
koittaa auvo Arkadian
näinäpäin nykymenolla
tänne pohjolan peruille
sotea sovitellessa
useammin uusittaissa
pikimminkin ain' paremmin
mukaellen maailmoa

Eipä vainen ennenkänä
hoppu hillitön hyväksi
vasitenkin tuumatessa
tulevata tuonpuoleista
saati eilistä eloa
tässä päivässä täpärin
tovi touhuta totisna
pientä liikettä pidellä

Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=_aM38bM8sxI
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Uusi runo pitää sisällä vanhan formaatin? Mieltä hyväilee runon muotokieli. Sopii hyvin laulaa uusia lauluja.

niin, siellä ne soutavat ja huopaavat, Arkadianmäellä, hyvin runoilet rauhoittavasti ja kivasti

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot