Pikku Lintunen

Runoilija Shadowww

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 15.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...and the world's misery will be my master piece.
 

Kerran
Höyhenillä taivasta koski
Pikku lintunen
Ja auringonlaskua tavoitteli
Lentäen

Olet kaunein päällä maan
Olet kaunein alla taivaan
Vain sinua haluan mä rakastaa
Mutta kun yritän
Siipiäni räpyttää
Höyhenet verillä
Luoksesi päästä
Pimeys aina sinut varastaa
Minulta, lintu poloiselta
Pieneltä ja heikolta
Peukaloiselta

En ole sankari
En puoltakaan
Miksen siis luovuta
Ja anna sinun mennä?
Miksen voi olla yrittämättä?

Aina, kun siipeni levitän
Minä putoan
Putous
Niin jyrkkä ja pelottava
Maan kosketus tappava
Silti en luovuta
En tänään
Enkä huomenna

Kerran
Höyhenillä taivasta koski
Pikku lintunen
Auringonlaskua tavoitteli
Lentäen

Painovoima pakotti
Maata koskettamaan
Silti nousi uudestaan
Pikku lintunen
Siipiensä sulilla koskettamaan
Auringonlaskua kaunista
Eikä päästänyt siitä irti enään milloinkaan

Nyt oli lintu pikkuinen
Onnellisempi kuin oli ollut koskaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo, tosi upeaa kuvailua sekä tunnelman luontia! :)

Oi miten kaunis ja suloinen runo! En osaa sanoin kuvailla kuinka ihana tämä on!

 

Käyttäjän kaikki runot