Kukka

Runoilija Shadowww

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 15.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...and the world's misery will be my master piece.
 
Mustasta maasta
Olet saanut minut nousemaan
Pimeydestä,
paikasta tuntemattomasta
Valoon,
luoksesi kurottamaan

Avasin silmäni auringollesi
Olin täysin armoillasi
Sinun käsissäsi
Luulin eläväni ikuista elämää vierelläsi

Miksi suljit verhot
ja minut pimeyteen jätit?
Miksi esitit aurinkoa
ja minulle päin naamaan valehtelit?

Piiskasit minua vedellä kylmällä
ja jätit kylmään tärisemään
Ei feikkiaurinkosi lämmittänytkään
Silti en muualle menisikään

Tuomittu olen myrkkyäsi nielemään
En voi juuriani irti repiä
Siunattu olen vierelläsi kulkemaan
En tahdo pakoon lähteä

Päivänsäteeni
Toteutathan viimeisen toiveeni?

Vain siten voin syntyä uudestaan
Kuoleman voittaa
Vain siten mullan alta tulen nousemaan
Valoasi palvomaan

Päivänsäteeni
Toteutathan viimeisen toiveeni:
Rakastathan minua
Aina ja ikuisesti?
Selite: 
-Will you love me tomorrow? -Forever and ever babe. <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella upeaa! Hienoja lauseita runo täynnä

Aivan upeasti kirjoitettu runo!

 

Käyttäjän kaikki runot