The Ballad of Drama

Runoilija Shadowww

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 15.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...and the world's misery will be my master piece.
 

Miksi
kohtalo toi meidät yhteen,
heitti sinut syliini,
sai minut sinua kannattelemaan?

Miksi
sulatit sydämeni,
sait minut avautumaan,
sinulle antautumaan?

Miksi
en kykene näkemään kasvojasi,
todellista luonnettasi?
Casanova, riisu naamiosi!

Miksi
en saa sinua yksin itselleni,
alasti vuoteelleni,
siveyteni viemään?

Miksi
et voi vihata minua,
langettaa tuomiota,
vuodattaa minua kuiviin?

Olenko vain sätkynukke..?

AH THE DRAMA!

Selite: 
Elämä ei aina mene niin kuin toivoisi, mutta hei, EI SE SIIHEN LOPU!
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot