KAIPAUS``

Runoilija Mira93

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 3.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mukava tyttö Tuusulasta, joka osaa runoilla (;
 

ilman sinua vierelläin, maistan veden kielelläin
minun korvat tulehtuu ja muistot unohtuu
koulussa sinut tapasin ja siellä sinuun törmäsin kun unessa kävelin
katselin ympärilleni hiekkarannalla ja tajusin, että minua pannaan halvalla
nykyään yksin meikkaan ja hiuksia leikkaan, mutta siitä ei ole suuri hyöty, koska minua on lyöty.
en tarvitse sinua enää...ROTTA!

Selite: 
tämä tulee suoraan sydämestä.... juuri sieltä
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen

surullinen eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot