ikävä ;(

Runoilija Mira93

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 3.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mukava tyttö Tuusulasta, joka osaa runoilla (;
 

Aamuisin muistelen sun suloisia silmiä, vasten mun silmiäni
Itse katselen peilistä, mitä olisin voinut tehdä toisin tai paremmin
Elämä tuo tullessaan linnun ja maailmalle tarkoitetun innon
Maailma on julma, mutta viaton eikä täysin sanaton
Joka hetki minä taistelen, sun kanssas olemisesta minä haaveilen
Menen ulos, kylmä tuuli viiltää niskaan ja odottelen mun omaa kultaa tiskaa
Tän runon sulle suon, ja kohta käden sun etees tuon

Selite: 
Tää runo kertoo minun ikävästäni poikaystävää kohtaan. Luulen, että rakastan häntä edelleen. -Mira
Kategoria: 
 

Kommentit

ikävävyys ei ole hauskaa

 

Käyttäjän kaikki runot