Sinä, rakkaani.

Runoilija sarangi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaiken voi antaa anteeks, jos oikeesti rakastaa!
 

Yö tuntuu pitkältä,
en saa unta.
Ainoa asia jota mietin,
olet sinä, rakkaani.

Kasvosi piirtyy verkkokalvoilleni.
Äänesi soi korvissani.
Naurusi kaikuu huoneessani.
Kynäni kirjoittaa sinusta.

Olet kaunein asia elämässäni.
Kaipaan lämpöäsi lähelläni.
Huuleni kaipaavat sinun,
pehmeitä huuliasi.

Selite: 
Rakkaus saa ihmisen sekasin... en oo pitkään aikaan kirjottanu mitää mut täs ny uus:)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja tunteikas. Ihan niinkuin rakkauden kuuluu ollakin.

 

Käyttäjän kaikki runot