Sinun kipusi

Runoilija sarangi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaiken voi antaa anteeks, jos oikeesti rakastaa!
 

Sinuun sattuu.
Huomaan sen.
Mutta miksei kukaan muu,
huomaa sitä?

Sinä itket.
Tiedän sen.
Mutta sinä et tiedä,
että minäkin itken.

Et kerro minulle,
mikä sydäntäsi särkee.
Anna minun kantaa sinua.
Anna minun pelastaa sinut.

Selite: 
hyvän ystävän surun kun ymmärtäis...
Kategoria: 
 

Kommentit

On jännittävää miten me ihmiset emme aina päästä toisia lähellemme. Emme halua satuttaa heitä omilla murheillamme. Emmekä tajua että juuri se henkilö näkee murheemme ja kärsii samalla.
Tärkeää on kuitenkin olla läsnä, jospa toinen avaa sanaisen arkkunsa.
Pidin kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot