Palapelirakkautta

Runoilija Cosmical

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

500 merkkiä, mistä ne löytäisin?
 

Palapelin hukattuja paloja etsin, alta sängyn, alta taivaan. Sisältä kuppiloiden kaipaan lämpöä vierelleni jakamaan. Etkö halua jakaa elämääni tätä: palapeliä. Etkö haluaa jakaa palasia kanssani. Enkö kelpaa sellaisena kuin olen, enkö täytä kriteereitäsi. Mitä paloja hänkin mahtaa omistaa, mahtavatko palat sopia mun omaan. Ei tärpännyt tälläkään kertaa, palapelini ei ehjä oo. Unelmistani puuttuu palasia, joita koitan rakentaa pilvilinnoista ja haavekuvista sekä käytetystä paperista.

Selite: 
Psykoosin koettuani tänään, aloin tuumimaan ettei kelpaa kenellekkään ja aina ei sovi joku pala yhteen niin siitä tuli mieleeni palapelirakkautta. :hmm...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot