Tahdonvoima

Runoilija Cosmical

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

500 merkkiä, mistä ne löytäisin?
 

Mietin sanoja, aina vain samoja
miksen voisi keksiä omia
taikka lauseita, aina vain samoja
miksen voisi keksiä omia
Olenko aivoton apina?
Tahtoisin kauneimman runon vääntää
sen kaikille kielille kääntää
ja sillä naiset varastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot