Sankareita

Runoilija Talviuni

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2010
Viimeksi paikalla: 26.1.2016 11:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.8.1976

 

Kiire on outo asia
mitä enempi pysähdyt
sitä enempi se vähenee

jokainen janoaa sitä
tuohon vauhtiin humaltuen
se ihana tunne suonissa

olen tärkeä

pysähtyneenä olet yksin
huomaat jättäneesi jonkun
tuo pieni poloinen ressukka

sinä itse

itsekkyys on tuomittavaa
loppuunpalaneiden kerhossa
sääntökirjoja luetaan hartaasti
ihan jokainen pykälä

unohtaen se tärkein

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin paljon ajatuksia herättää runosi,pidän.

Ajattomat säännöt ovat kasvottomissa graniittipaasissa, ohikulkijoiden lukea.

Monet kaavat joutaa nakata mappiin Ö.

Kiireettömyyttä synttärisankarille ;D

 

Käyttäjän kaikki runot