Pohtivan unta

Runoilija Talviuni

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2010
Viimeksi paikalla: 26.1.2016 11:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.8.1976

 

Aika juoksee pakoon
sitä kummallista tunnetta

itsevarmuuden kalliolta heittäytyen
ilman varjoa tuohon tyhjyyteen

taivaanrannan pilvet on erinlaisia
vapaapudotuksen vauhdissa

niin unessa ja elämässä

se hetki

syventyen

syvälle itseensä heräten
tuntien tuon välähdyksen
sisäisestä hiljaisuudesta

ja on helppo nukahtaa
tai valvoa koko yö
vastausta etsien

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin noin se menee... hieno runo.

Hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot