tuska

Runoilija Azzy

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 23.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tuskainen uni. se oli taas se. näin kaiken niin onnellisena yhdessä. katson kirjaa, josta kaikki on lähtenyt. kirjaa jota olen lukenut, kirjaa jsota unet kumpoavat.

ja tuska kun tajuan että kaikki olikin vain unta. ei meitä, ei häntä, kaikki oli vain mielikuvitusta.

tuskaista.

kamalaa.

mutta lohdullista. ainakin tiedän, että olet jollain tasolla olemassa. vaikka vain unissa. vaikka vain tuskassa.

Selite: 
:(
Kategoria: 
 

Kommentit

tuskaisesta unesta lohtuun vie runosi hienosti

 

Käyttäjän kaikki runot