Aikuiset ihmiset

Runoilija SleepingMoon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkauden kaipuu
 

Kumpi kerkeää kutittaa.
Sinä kutitat, minä armoa anelen.
Suudelman annat, samalla sormesi menee sinne ainoaan paikkaan mistä nauran
sitä lapsen naurua.
Olet oppinut sen paikan.
Kinutaan kuin pienet lapset, lopulta vuoteessa sylikkäin kynttilänvalossa kuiskaan korvaasi rakastan sinua!
Vastaukseksi saan "minä sinua"
Tätä muistoa minä vaalin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot