Nimetön

Runoilija SleepingMoon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkauden kaipuu
 

Kuolleena olen tätä polkua vaeltanut liian pitkään.
Ollut kuin tölkki tyhjänä, palautukseen viety ja rutistettu.
Häpeä jota kannan saa siipeni murtumaan.

Toivo silti pilkahtaa, jonain päivänä haluan olla voittaja.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot