rakkauden voima

Runoilija SleepingMoon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkauden kaipuu
 

Rakkaus ylitsepääsemätön
Rakkaus voittamaton
Rakkaus jota vastaan on turha taisetella
Rakkaus jonka edessä heikko on

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suurin kaikista on rakkaus...

 

Käyttäjän kaikki runot