taivaan taksikuski

Runoilija tilhinen

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 16.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

yhdessä eteenpäin
 

Rattiin synnyin, rattiin kuolen
ajan autoo tuollapuolen
missä taivaanportit mulle aukeaa
rattiin synnyin, rattiin kuolen
ajan autoo tuollapuolen
siellä taksikuski jälleen olla saan.

Kyytiini mä otan Juicen
kertoo vitsin mulle puisen
mutta naurahtamaankaan ei mua saa
heittää käteen mulle femman
kertoo jutun paremman
johan nauruhermot multa katkeaa

Kello on jo kohta viisi
saunaan Irwinkin jo kiisi
mutta kuudelta ei putkaan joudukaan
täällä portsari on reilu
kukaan kännissä ei heilu
Irwiniäkin vain limsa laulattaa

Sormee nostaa mulle Urkki
kuules taksikuskin lurkki
arvovieraat pitäis ensin kuljettaa
naurahtaen avaan oven
sorvaan rahapussiin loven
joka naaman Urkin nyrjähtämään saa

Elvis lanteitansa vatkaa
kysyy voisko yhtämatkaa
kanssa Marilynin päästä pohjoiseen
takapenkin neito hieno
kovin luonteeltaa on vieno
sanoo arasti en sinnepäin mä mee

Elvis tuosta hieman suuttuu
vatkaus hurjemmaksi muuttuu
Marilynin käskee matkaan kiiruhtaa
perillä saan hymyn hältä
jolta voimat elämältä
paine julkisuuden vei myös aikoinaan

Täällä keikkaa paljon riittää
joskus joku myöskin kiittää
taivaan taksikuskin kyytiin ruuhkaa on
julkimot ja tavanhemmot
saavat kyyditykset rennot
joskus itselleni suon mä palkinnon.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot