Yhteenlaskuja

Runoilija Werdissa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2010
Viimeksi paikalla: 22.2.2021 21:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun on etsinyt liian kauan, alkaa pelätä löytämistä.
 

Taas jälleen
tuijotan sylissä lepääviä käsiäni
nyrkkiin puristettu numero
- kuinkahan mones

Olen jo oppinut
välttämään katsekontaktia
niihin jotka kuuluvat tänne

keski-ikä kuuskytviis
enkä mä sovi joukkoon

keinotekoisessa valossa
kutsuttuna kuljen
saman käytävän uudelleen
seitsemäntoista askelta ovelle

irrotan rypisetyn lapun nyrkistäni
sille varattuun koriin

se oli muuten kahdeskymmenestoinen
- tänään numerolla viis

ja taas huomautetaan ettei tarvitsisi
kun aina joka kerralla on aika varattu valmiiksi

pitäisivätkö minua hulluna
jos kertoisin ottavani numeroita vain siksi
etten tuntisi itseäni vakioasiakkaaksi
aivan kuin en edelleenkään kuuluisi tänne

voisin huijata itseäni vielä hetken

- edes muutaman numeron verran

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot