Väärä ihminen

Runoilija PaholaisenOma

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 20.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

asd
 

"En satuttais sua koskaan.
En pettäis sua ikinä.
En jättäis sua koskaan yksin.
olen aina sinun. "

Valheita. Pettämistä. Ilkeyttä. Hyväksi käyttöä. Pleijeri. Kusetusta. Jättämistä. Itkua. Halua. Petosta.

sanoja sanotaan, mutta puoliakaan ei pidetä.
Menetin sinut varmaan. En tiedä, kun en ota sinusta selvää.
En tiedä mitä tein väärin vai jätinkö jotain tekemättä?
Nyt olet poissa ja jätit minut yksin hajoamaan.

Surua. Itkua. Sirpaleita. Huutoa.

Luulin sinun välittävän, mutta olitkin vain säälittävä.
Aamulla herään mietin sinua.
Päivällä, illalla, yöllä ja unissani.
Et sinä edes enään vilkaise minua etkä halua edes nähdä minua.

vastaamatta jätät puheluihini ja tekstareihini.
Kuulen kuinka naurat minulle. Naurat minulle ja sanon olevani vain säälittävä. Pääni hajoaa enkä tiedä mitä ajatella. Kuulen ääniä päässäni. Mietin yksikseni mikä on totta ja mikä ei.

Selite: 
sad..
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo.

Surullinen ja koskettava..

 

Käyttäjän kaikki runot