Sisältä kuollut

Runoilija kadotettu

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 23.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näen ihmisten hymyt
Ne tuntuvat kylmiltä

Kuulen heidän naurunsa
Se on kolkkoa, tyhjää

Ahdistus sisälläni kasvaa
Kaadun maahan

Huudan apua
Ääntä ei tule

Yritän itkeä tuskani pois
Kyyneliä ei tule, ne on kaikki jo käytetty

Ihmiset kävelevät ohitseni, kuin olisin haamu
Ehkä olenkin
Olenhan
sisäisesti kuollut

Selite: 
Usein käy niin, että kun haluaisin itkeä tuskan pois, kyyneliä ei vain enää tule...
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot