Rakkauden lahja

Runoilija Dragon92

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Normi hemmo + mahtavat sydänsurut.
 

56)
Ainoan asian, suuren ja vahvan/
elämä antaa, rakkauden lahjan/
sitä jotkut hyväksi käyttää/
surulla toisten sydämet täyttää/
toiset sitä koittaa peittää/
ja eräät sitä yrittää estää/
kaikki eivät siihen usko/
eikä heiltä poistu tuska/
aito rakkaus voi kaiken kestää/
mutta ei sekään voi kuolemaa estää/
mut jos toisen rakkaudel leikkii/
esittää vaan ja on pelkkää feikkii/
silloin sydämessä paha asustaa/
eikä ketään voi aidosti rakastaa/
sellaiset ihmiset tuhoon tuomitut/
pista sydämestäs paha ja voimistut/
silloin voit aidosti rakastaa/
ja hyvää maailmalle voit antaa.

Selite: 
Numero tarkoittaa monesko koneelle kirjoitettu/tallennettu runo se on.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot