Elohopeaa

Runoilija yönpianisti

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mahdoton on arkipäivää.
 

Lämpömttareita,
niitä ovat ihmiset.

Kesä voi olla miehellä lyhyt,
naisella vielä lyhyempi.

Talvi voi olla naisella lyhyempi,
miehellä kaikista lyhyin.

Mutta keittiön mittarin elohopea,
se ei koskaan liiku huippuunsa.

Huomenna saattaa omani tulvia yli,
onneksi nyt on vieressä lämmin syli.

Asfalttikaan ei kestä lopulta elohopean liikkuvuutta,
miksi minäkään?

Pelkään meneväni rikki.

Selite: 
Stressaavaa aikaa...paljon kysymyksiä..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot