Kuolin tänään.

Runoilija yönpianisti

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mahdoton on arkipäivää.
 

Ei ole hävittävää,
kun kukaan ei tiedä nimeäsi
ei ole voitettavaa,
kun päiväsi ei ole tehty muutettavaksi

ymmärrän, ne sanoo
se menee ohi
ymmärrän, hän sanoi
ei, se ei mennyt ohi

Ei ole hävittävää,
ja päiväkirjani selittää
Ei ole voitettavaa
voi vain suunnitelmaa kehittää

olet taas radalla
ja vastaajassa yksi uusi viesti
tyhjä pullo ikkunanlaudalla,
näemme seuraavan kerran haudalla

Ei ole hävittävää,
kun kukaan ei tiedä nimeäni
Ei ole voitettavaa,
siksi kuolin tänään.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot