Poika ja mies

Runoilija yönpianisti

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 10.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mahdoton on arkipäivää.
 

Oli pieni poika joskus
Poika halusi rakastaa
Omistaa
Himon ja vapauden

Oli erilainen poika ennen
Itki tullen mennen
Sillä pihaleikeistä
hänet pois jätettiin

Monta kertaa halusi luovuttaa, lopettaa
Päätyi alttarille rukoilemaan jumalaa
Itseensä ei koskaan erehtynyt uskomaan

Pieni poika ja iso mies. Tapettu. Pelastettu.
Alun loppu ja lopun alku. Lähetetty. Pois.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot