Täällä taas

Runoilija Quentamon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin pienillä askelilla
olen taas samassa vanhassa paikassa

Tuttu puristus rinnassa
kuin vasta eilen olisin täältä lähtenyt

Harmaa vitun limbo
jossa mitään ei saada alkuun
mitään ei saada päätökseen

Mikään, mikään ei onnistu tälläkään kertaa
Ojennat lämpimän käden
Tartun siihen täynnä pelkkää pettymystä

Sytytät toivon juuri niin pitkäksi aikaa kun tarvitaan
että sattuu taas
kun poljet sen sammuksiin

Ja kaikki se minkä heitän pois
vain ollakseni

täällä taas

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot