Olla koossa

Runoilija Quentamon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kiedo kädet varovasti kaulalle
purista hento pulssini kasaan

Jatka kunnes et enää kuule
vapisevan sydämeni viimeisiä lyöntejä

Ja kun olet valmis
se osa minussa on kuollut
Se, joka hetken eli
se, joka löi sinua varten

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot