Vaihdoit minut pois

Runoilija Quentamon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikinä en saa loppua

Ja kai jos osaisit, voisit
rakastaa minua

teet vain kuten opetetaan

Värisevän varjoni värit
ikuisesti kadotettuna sinussa

sillä tahdoin aina vain lisää

Jokainen poltettu silta
tatuoituna ihollani
musteena vain heikkouteni

ja hiljaa kiroan etten siltikään

En ikinä,
en sinulle

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot