jos sinä, niin minäkin

Runoilija henkilökohtaisesti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kuinka kauan tämä voi kestää
kun jokaisella kulmalla minua odottaa uhka
on oltava parempi kauniimpi laihempi

hävitettävä jokainen kello

joka näyttää kaiken olevan ohitse
murrettava jokainen miekka joka haluaa halkaista meidät kahtia.

silti vain iho ihoa vasten minun on hyvä
ja vain sinun suusi kautta minäkin hengitän
vain kun sinäkin olet
niin minäkin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot