Nimetön

Runoilija henkilökohtaisesti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minä olen koettanut saada ajan kulkemaan niin
että näistäkin päivistä jäisi jotain käteen
olen koettanut hymyillä, nauraakin
koettanut olla itkemättä

ollut huomaamaton
eikä kukaan ole muistanut,
"ei saapuneita viestejä"
ainakaan neljään päivään

olen hukkunut kirjan sivuihin
rakastunut sen päähenkilöihin
itkenyt häntä, joka
rakastui aurinkoon

rakastuen itsekin kuolleeseen ja olemattomiin,

kaikkeen, minä ei hengitä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot