Nimetön

Runoilija henkilökohtaisesti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minä katsoin sen kesän läpi
hiusverkko silmieni edessä
aurinko lämmitti kehoni
jokaisen tyhjän solun

se raidoitti sinun kylkesi
sälekaihtimien välistä
käänsi suupielemme
kohti kattoa

en tiedä mitä se teki meille
mutta nyt se on poissa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot