Tuulitunneli

Runoilija Viipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2009
Viimeksi paikalla: 24.3.2024 19:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.6.1967

Perso elämälle.
 

Tuuli tuivertaa
navakasti,

askel kulkee
kevyesti.

Nautin tuulesta
ja keväisestä
kelistä.

Puhuri käy
läpi pään

- ellei vedä pipoa
liian syvälle
päähän.

Selite: 
Oli pitkästä aikaa energiaa käydä juoksemassa, hieno tunne tuulisessa säässä :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuulihan se melkoisesti, vaan aurinko lämmitti, kiva runo

Hyvä runo

Juhannusiloa!
Kylmästä huolimatta.
Runossasi raikkautta, liikunnanriemua.

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

Lopetus vitsikäs..."navakasta tuulesta ...
pipo napaan saakka" Tuhistaa lämpimästi!

Kiva runo.
Nimim. Itsekkin juokusukauden aloittaneena :-)

Hymy naamalle valahtaa tätä lukiessa.
Kiva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot