Vol2

Runoilija Sakari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2009
Viimeksi paikalla: 1.1.2020 0:56

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Jos olisin mies, olisin Sakari.
 

Siinä sinä olet
ja siinä sinä olet aina ollutkin.
En vain ole löytänyt sinua.

Lähetin kolmesataakuusikymmentäviisi kirjettä vuodessa,
ja odotin että vastaisit.
Enhän minä tiennyt osoitettasi.

Ei ihme että et vastannut,
sillä minähän näin vain postilaatikon.
Nyt näen sinut.

Nyt tiedän,
että se hento tuuli selkäni takana on sinun hengityksesi.
Sinä olet siellä, vaikka kaadunkin.

Nyt tiedän,
mihin osoitteesi vie.
Sinä olet siinä, eikä minun tarvitse epäillä sitä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hieno runo rakkaudesta ja sen löyttämisestä.. Uppee...

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sakari Nimetön 19.2.2015 0 Runo
Sakari Nimetön 19.10.2014 0 Runo
Sakari Nimetön 5.10.2014 1 Runo
Sakari Nimetön 4.10.2014 0 Runo
Sakari Vol2 4.10.2014 1 Runo
Sakari Nimetön 23.4.2014 0 Runo
Sakari Nimetön 16.4.2014 0 Runo
Sakari Se olen minä 8.4.2014 0 Runo
Sakari Julian sana 19.3.2014 0 Runo
Sakari Romeo ja Julia 19.3.2014 0 Runo