jotain

Runoilija notarealfake

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2011
Viimeksi paikalla: 23.3.2020 16:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kommenteista!

 
 

Mustasukkaisuutta
on yhtä monta laatua
mitä luonnosta löytyy

Toiset osaavat jopa
viljellä sitä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viljellä vai synnyttää...sitä jäin miettimään... hyvä runo

Jos on sairaalloisen mustasukkainen ilman syytä, niin siihen kannattaa hakea apua. 
tykkäsin runoistasi. kaikkiin en merkannut mutta kiitos!
 

Käyttäjän kaikki runot