Ihastus

Runoilija notarealfake

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2011
Viimeksi paikalla: 23.3.2020 16:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos kommenteista!

 
 
Se oli sitä heti
pulleat muotosi
verrattuna edelliseen
näyttivät uskomattomilta

kuosiin ommeltu alushameesi
oli uskomaton
arkiasussasi oli toivomisen varaa

ensi tapaaminen oli järkytys
et mahtunut hissiin
mutta sentään ovesta sisään

ensimmäinen yö
ja heti paikat kipeenä

vuoden päästä muutimme
uuteen kotiin
kaikki oli kuin ennen
rapussa pojat auttoivat
kantamaan sinut sisään

itse ruuvasin puujalkasi
kehoosi

mikään ei ole
muuttunut

sama sänky edelleen



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mainio, hauska runo :D Hyvä.
Ihana runo. Etenkin minua miellyttää tämä runo, koska olen hieman lihava ;)
XD
:D:D:D
 

Käyttäjän kaikki runot