Makea

Runoilija Marle

nainen
Julkaistu:
205
Liittynyt: 27.6.2006
Viimeksi paikalla: 29.4.2024 22:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



kirjoitan     
   kirjettä         nua   
       sinulle...  i      
    paperi palaa  s 
           p              
         o         n    
        r          a  
       o            t  
       k              s
       s                a
        i                k
   sanani leijailevat   a
       luoksesi. . . . r
....•´¨*•.¸¸.**:*:*:*:.•*¨`•*-*;*::*;;;**
.....•´¨*•.¸*. * «•´¨*•.¸*. *
¨*•.¸* ;*;*Pikkuaurinko***
     *.*.*.  elämäni taivaalla* :  *:*
         *:*:* sinä ystävä ;*;*;*
             *:*:*:*;`* *.¸¸.•
       ....•´¨*•.¸¸.* ¸.•*¨`•*          
  
     Lämpöä kevätpäiviisi ;)
Suosittelen:
 
kuin mansikka 
vasta poimittu 
lupasi paljon

antavan hedelmäinen
pehmeän mausteinen

maistoin
herkuttelin

valintani helppous
hymyilytti

poimisin lisää

suudelmasi
oli
täydellinen
 
 
oletus

Kommentit

Kesäisiä mansikanmakuisia suudelmia! Ihanaa!
Mansikkainen ihanuus
ihanan kevyttä kesäflirttiä
suukkoineen päivineen - ihana!
Herkkä runo.

Minulle on tullut silmävika, en oikein näe lukea,
Aivan upeaa, kesä ja mansikat ovat tulossa, toivottavasti.
Kaunis, pirteä runo, hyvä.
Ihanan kesäinen runo kaikkine mansikkoineen, jotka sitäpaitsi ovat minun herkkuani. Syvänpunaisena hehkuva mansikka huulien välissä, odottamassa kevyttä puraisua. Oiii..herkkua herkkua! 
Nams. Onpa makoisa runo, ja kertakaikkiaan suloinen. Maistuu kesältä ja paljailta varpailta, lämpimältä iholta, suukkosilta. Hieno.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut