i miss you

Runoilija jennyjaninas

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 20.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

nyt on pia tasan vuosi kulunut,

mikää ei oo muuttunut ,

mul on yhä kova ikävä sua,

ootan vaa et palaisit takaisin mun lua,

kukaa ei ymmärrä , ei välitä paskaakaa,

mä tarviin sut takas , sä kuuntelit ja tuit mua,

kenel nyt voin puhuu asioit ? miks lähdit ?

ei tän pitäny mennä näi , mieluummi mä

ku just sä , me kaikki sua tääl kaivataa ,

ei kukaa voi noi ihanaa ihmist koskaa

unohtaa , ei sanat riitä kertomaa kui paljo

sua rakastin ja RAKASTAN

Marja-Leena Mummi <3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot